DoesSouf

 
Over Ons

André Boersma

Voorzitter

Naast het voorzitterschap zie en spreek ik Souf bijna dagelijks omdat hij bij mij werkt in de winkel. Het voorzitterschap is een kroon op het werk wat wij met elkaar verzetten om van Soufiane een onuitwisbare indruk te maken.

Madelein van der Velden

Secretaris

Over mijn betrokkenheid bij DoesSouf hoefde ik niet lang na te denken. Ik omarm de gedachte van het verspreiden van klein geluk. Soufiane brengt mensen samen en ik mag samen met dit team een steentje bijdragen.

Wijnand Tigchelaar

Penningmeester

Naast werk, sport en gezin vind ik het ook erg waardevol om een deel van mijn tijd en energie in te zetten voor het goede doel. In de functie van penningmeester van de stichting draag ik mijn steentje bij aan het bereiken van het doel van DoesSouf.

Mohammed Elazizi

Toetsingscommissie

Ik ben de broer van Soufiane en zit in toetsingscommissie. Ik wilde van jongs af aan mezelf bezighouden met het helpen en verblijden van anderen. Daarom is het een eer om deel te mogen nemen aan dit prachtige initiatief.

Oussama Ben Touhami

Toetsingscommissie

Mijn verantwoordelijkheid is ervoor zorgen dat Soufiane zijn glimlach wordt verspreid en bij de juiste mensen terecht komt. Daarnaast is Soufiane een van mijn beste vrienden en probeer ik hem te helpen en ondersteunen daar waar nodig.

Casper Warnier

Toetsingscommissie

Naast de toetsingscommissie ben ik ambassadeur van Souf's glimlach. Verantwoordelijk voor de aanvragen van iedereen die wat klein geluk kan gebruiken. Als collega van Soufiane vanaf het eerste moment betrokken bij zijn missie.

Marèse Vervooren

Marketing en Media

Ik ben verantwoordelijk voor de start/opzet van alle creatieve, marketing en media gerelateerde zaken van DoesSouf. Al een paar jaar aanschouw ik het effect en de kracht van Soufiane zijn glimlach. Hij kan Nederland een beetje mooier maken en daar help ik graag bij.

Brian Monpellier

Sales

Vol goede zin, frisse ideeën, een dosis energie en mét humor wil ik er, samen met alle betrokkenen bij Stichting DoesSouf, voor zorgen dat wij, zo veel mogelijk en zo lang mogelijk klein geluk kunnen verzorgen uit de naam van Souf!

1 2