DoesSouf

Media

Moving Mountains

Moving Mountains; reis mee met Johnny en het team terwijl hij zijn hart en leven opent voor nieuwe werelden, verdriet, verbinding, vriendschap en verandering. Johnny is vastberaden om Uhuru Peak uit naam van Souf te bereiken en in Afrika de glimlach van Souf te laten stralen. 

Teaser; de voorstelling is helaas uitverkocht!

Talkshow "Humberto"

 
 

Op zondag 14 februari schoven Souf en André aan bij de talkshow “Humberto”. 

Er ontstond een mooi gesprek waarin Humberto Tan vroeg naar Souf zijn wensen. Met een brede glimlach zegt Souf dat hij groot fan is van Hakim Ziyech en hem graag een keer zou willen ontmoeten. 

Net na de uitzending gaat Souf zijn telefoon. Je raadt nooit wie er belt. Hakim Ziyech! De camera's zijn snel gaan draaien om dit gesprek vast te leggen. 

Wens vervuld, bedankt Hakim en Humberto!

Webinar "Get it done"

Souf en André Boersma waren donderdag 4 maart te gast in de webinar "Get it done" van Hanna Verboom. Het thema "Niet op geven" sluit goed aan bij Souf zijn motto. 

Kijk de webinar terug en leer over de Souf's mentaliteit. Souf en André zijn te zien vanaf minuut 27. 

"Je Zal Het Maar Hebben" aflevering

Je Zal Het Maar Hebben is een programma van BNNVARA waar de presentator op bezoek gaat bij jongeren die ondanks hun ziekte of beperking alles uit het leven halen.

In het 20ste seizoen komt presentator Jurre Geluk langs bij Soufiane. Het is een prachtige aflevering geworden over Souf, zijn ziekte en het DoesSouf fonds. 

Sinds de "Je Zal Het Maar Hebben" aflevering heeft bijna heel Nederland van het stichting DoesSouf gehoord.