DoesSouf

Nieuws

22 juni 2023

Opening eerste DoesSouf Speeltuin Breda

Stichting Doessouf, in samenwerking met Gemeente Breda en Grote Broer en Grote Zus, nodigt je graag uit voor de feestelijke opening van de DoesSouf speeltuin. Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal in ons gemeenschappelijke streven om kinderen en gezinnen in Breda een veilige en stimulerende omgeving te bieden.

 

12 juli, 13.00 uur Oostmallestraat Breda

We zijn verheugd om je te verwelkomen bij dit bijzondere evenement, waar we de officiële opening van de speeltuin vieren.

Er zal volop gelegenheid zijn om de speeltuin zelf te verkennen en te genieten van de verschillende speeltoestellen en activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. We hebben ook gezorgd voor verfrissingen en hapjes om de feestelijke sfeer compleet te maken.

Om ons te helpen met de organisatie van dit evenement, verzoeken wij je vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen vóór 05-07-2023 via deze link. We stellen jouw reactie zeer op prijs, zodat we de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen treffen en het evenement soepel kunnen laten verlopen.

We hopen je te mogen verwelkomen op deze speciale dag en samen te vieren dat de DoesSouf speeltuin een plek is geworden waar kinderen kunnen spelen, leren en plezier kunnen hebben!

Tot dan; namens

Soufiane Elazizi

Paul Depla, Gemeente Breda

Anass Lamou, Grote Broer en Grote Zus

Meer nieuwsberichten